Kort om CCMR part 18 - 2014

CCMR Part XVIII (18) løb af stablen i weekenden d. 24-26. Januar, som altid den koldeste weekend på året. 83 spejdere havde meldt sig til start, og ventede spændt på årets løb, der startede i Årup.

Spejderne kom igennem mange vilde oplevelser, og startede bl.a. med et byløb rundt i Årup, hvor de var blevet bundet sammen. Efterfølgende gik turen over både Skovbrynet og Hylkedam, hvor spejderne skulle gennem forhindringsbaner med nisser og lave falafel i Aliscends Falafelbiks. Herefter blev de smidt i seng, relativt tidligt i CCMR forstand – men det betød bare at de blev vækket allerede kl 5 igen!

Lørdagen bød på flere udfordringer, bl.a. skulle fire patienter diagnosticeres, der skulle løbes på WOOP app, skrives Haiku digte, samles LEGO figurer og sågar også laves is! (Det sidste kunne umuligt være så svært, taget temperaturen i betragtning!)

Da spejderne kom i mål i Nørre Åby, havde de på ca. 24 timer gået 45 km, i -10 °C, fra Årup St. til Nørre Åby Realskole.

Vinderne af CCMR Part XVIII blev patruljen M.A.D.S, men ikke uden konkurrence fra resten af feltet, hvor tre patruljer delte anden pladsen, kun tre point fra de andre.  Patrulje Egern fik årets vandrepræmie for at have båret på den ene af patruljemedlemmerne fra en post til en anden, for at skåne patruljemedlemmets ankel - sejt!

IMG_4975
IMG_5021

Log ind

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer