Part 17

Mærker er på vej!

Hej spejdere!

De mærker, som mange af jer bestilte og betalte for er bestemt ikke glemt! Der arbejdes på det, men det tager bare lidt længere tid at få den produceret end først antaget. Så snart vi har dem kommer de fluks i jeres retning.

 

Næsten i mål!

Spejderne er næsten i mål og de har simpelthen været så seje i løbet af weekenden! Seje nok til at Fyens Stiftstidende også har rapporteret om dem: 

http://www.fyens.dk/article/2235864:Odense--En-kold-fornoejelse-for-spejdere 

Så er løbet igang!

Så er løbet igang og 87 entusiastiske spejdere er på første post, hvor rave-baronen sørger for at holde dem beskæftiget. 

Vi slutter søndag kl 12 foran Friskolens Forsamlingshus ved Stige Friskole. Adressen til friskolen er Hedelundvej 2, 5270 Odense N og forsamlingshuset ligger ved siden af, ud til Haugevej. 
Præmieoverrækkelsen foregår søndag formiddag fra 11.30 og forældre m.v. er velkomne! 

Så er det i morgen!

Så er det i morgen det går løs! Vi ses kl 18.30 på Odense Banegård - ud for den kaffe-cafe, der ligger i den ene ende. Hvis I bliver forsinket eller der er noget kan I kontakte os på (slettet) eller (slettet).

Husk:
- Hver spejder skal medbringe: Sygesikringsbevis. Sovepose og liggeunderlag. Kompas. Spisegrej og fyldt drikkedunk. Refleksvest. Påklædning, der passer til vejret. Almindeligt spejdergrej (kniv, kuglepen, papir etc) samt aftensmad til fredag aften.
- Hver patrulje skal medbringe: Udstyr til at bygge en bivuak (I kan ikke regne med at der er rafter på stedet). Et sæt lygter: En rød og en hvid. Førstehjælpsgrej. En korttusch. 

Det bliver fedt! 

CCMR Part XVII

Så er det besluttet: 
CCMR part XVII bliver afholdt d. 25.-27. januar 2013!

Tilmeldingen åbner d. 1. november 

IMG_4927
IMG_5030

Log ind

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer