Nyheder

Herunder kan de nyeste opdateringer fra vores Facebook-side ses.

6 months ago

CCMR

På trods af COVID-19 har vi samlet resten af Kernen til det først Kernemøde siden det sidste løb. Det er gået super godt, vi har en bestemt dato for løbet! Så sæt allerede kryds i kalenderen den 22-24 Januar 2021. Tilmelding for deltagere åbner den 1. September kl 18:00.

Hvis du har interesse i at hjælpe til i Kernen kan du kontakte os her på facebook-siden og fortælle os hvor du er fra, hvor gammel du er, hvad du er god til, samt hvordan du kan hjælpe, til med at løfte kernen.

Venlig hilsen Kernen

View on Facebook

9 months ago

CCMR

Så er der pointliste fra årets løb. Hvis noget af det skulle give anledning til spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.

View on Facebook

9 months ago

CCMR

Så er det ved at være en uge siden, at vi rundede årets løb af. Deltagerne tilbagelagde en af de længste distancer i CCMR’s historie, nemlig 54 km, når man ikke tæller omveje med. Vi vil gerne sige tusind tak, for endnu et fantastisk løb!
Tak til alle hjælpere, Korinth efterskole for lån af HQ, til alle lokationer, og til spejder sport, for at sponsorer præmier.
Vi vender stærkt tilbage næste år, hvor det 25. løb vil løbe af stablen.

De tre patruljer med flest point blev:
På en 1. plads, patrulje 20 – suus, med 95. point
På en 2. plads, patrulje 5 – strynøbanden med 94 point
På en 3. Plads patrulje 25 – n.r.h med 88 point.
Og årets fighterpatrulje endte med at blive en blanding af patrulje 15,13 og 7. De alle holdt modet højt, og endte med at blive til én samlet patrulje, da der var frafald under løbet.

Forhåbentlig på gensyn i 2021!
/Kernen.

View on Facebook

9 months ago

CCMR

Mørket falder over lørdagen på CCMR XXIV.

View on Facebook