Part 16

Pointliste fra Part 16

Tak for et rigtig fedt løb i år!

Hvis nogen har ventet på det med spænding, så vent ikke længere - Pointlisten kan nu hentes her fra siden, så man kan se om man samarbejde tilfredstillende, eller om man måske lige skal øve sig lidt!

HUSK at det KUN er sammenarbejdet i har fået point for på posterne, og ikke hvor godt i løste dem!

Hvis nogen skulle ønske det kan man også få oplyst sin patruljes (ca.) gennemsnitshastighed ved at kontakt christian@ccmr.dk, og give patruljenavn. Svaret kommer så hurtigt som det er muligt.

Endnu engang, tak for et fedt løb! Håber at vi ses næste år! 

Adresse og telefonnummer

Så er løbet godt igang og spejderne kører på ved godt mod. Når de slutter med løbet lørdag vil det være på årets hovedkvarter: Øster Åby Friskole, Nyborgvej 501, 5881 Skårup. 

Er der nogen der snakker med en af spejderne før de når frem til hovedkvarteret bedes i om ikke at oplyse hvor det er.

Er der brug for at få fat på nogen i HQ kan man hele weekenden (bortset fra lørdag nat fra ca. 23.30 til ca. 07.00) mulighed for at ringe på tlf. (slettet) (til Marie Glent-Madsen, løbsleder) eller på tlf. (slettet) (til Niels Nybråten Gade, en af Øjne Øre bilerne)

 

 

Så er det på fredag!

Nu er det ved at være lige oppe over og vi glæder os super meget til at se jer alle sammen på fredag kl 19.15 på Svendborg Station.
Som tidligere nævnt er der nogle ting I skal huske at medbringe: Varmt tøj til hele weekenden, førstehjælpsudstyr til jer selv, sygesikringsbevis, to refleksveste (pr patrulje), minimum et sæt cykellygter pr patrulje samt reflekser til alle i patruljen, madpakke/aftensmad til fredag aften, spisegrej, soveudstyr, udstyr til en bivuak (det bliver kørt) og der må gerne være patruljenavn på. 

Derudover skal I også huske penge til bussen om søndagen samt penge hvis I vil købe CCMR-mærker til uniformen. 

Problemer med tilmeldingen

Vi har desværre lidt problemer med spam-tilmeldinger, men det betyder at vi IKKE har fuldt hus endnu! I skrivende stund har vi fire ledige pladser, så du og din patrulje kan nå det endnu! Kom frisk, vi glæder os til at lave et super fedt løb fra d. 27.-29. januar. 

Husk at I også kan bestille t-shirts via tilmeldingen og at I meget gerne må skrive jeres Adventurespejdliganummer i den også.  

T-Shirts

CCMR t-shirts

De super lækre t-shirts I kan bestille ser ud som på billedet her.

Så åbner tilmeldingen lige om lidt!

Så er det på tirsdag at tilmeldingen åbner, og de 20 heldige patruljer kan komme med! 

Vi glæder os til at se jer alle sammen til Januar!

Husk at tilmelde jeres patrulje fra Adventurespejd ligaen med patrulje ID!

CCMR Part 16

Datoerne for CCMR Part 16 er lagt fast. Næste CCMR er i weekenden 27. til 29. januar 2012. Det er sidste weekend i januar.

Tilmeldingen til næste løb åbner 1. november 2011. 

IMG_4937
DSC_0107

Log ind

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer