Coco nyhedsbrev

Nyt fra Coco Crazy Monkey Race

Tilmelding til CCMR Part 15 er åben

Vi har nået 1. november 2010. Det betyder, at tilmeldingen til CCMR part 15 nu er åben.Sus ind på http://ccmr.dk/tilmelding-ccmr-part-15 og meld dig og din patrulje til. Nu!Vi ses til et fedt løb i januar 2011.

Billeder fra CCMR part 14

Vinder af CCMR part 14 - Skovtroldene fra PolarstjernenNu har vi lagt billeder i galleriet, fra CCMR part 14.

Der er 57 billeder, der er sluppet igennem den skrappe udvælgelsesproces (host host) - se om du kan finde dig selv eller nogen du kender.

Vinderne af CCMR part 14 - den patruljer der samlet set samarbejded bedst på posterne - blev Skovtroldene fra Polarstjernen.

Stort tillykke til vinderne, og til alle I andre der var med: godt gået - det er en sejr i sig selv at komme gennem en hejk i bidende frost og snevejr.

Tilmeldingsfrist til CCMR 14 forlænget

CCMR har fået flere henvendelser fra patruljer, der gerne vil tilmeldes CCMR Part 14. Forskellige ting har gjort at de ikke lige er blevet tilmeldt inden 1. december.

Derfor har vi forlænget tilmeldingsfristen til 15. december. Se om du kan du slå de andre på målstregen - chancen er der stadig!

 Mange hilsner

CCMR

Tilmelding til Part 14 åbner 1. oktober 2009

CCMRSå bliver der snart åbnet for tilmeldinger til CCMR Part 14. Tilmeldingerne åbner d. 1. oktober 2009 og er åbent indtil 1. december 2009 eller til der er tilmeldt 16 patruljer.

Vil du være sikker på at kommer med på CCMR Part 14, så hold øje med tilmeldingen fra d. 1. oktober.

Ses vi?

Cocohilsen

Coco Crazy Monkey Race

IMG_4699
IMG_4929

Log ind

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer