Nyheder

Herunder kan de nyeste opdateringer fra vores Facebook-side ses.

6 days ago

CCMR

Er du for gammel til at deltage på CCMR, men stadig har weekenden fri? Så kan du stadig komme med på årest løb, blot som hjælper! Et spejderløb kan ikke klare sig uden en masse fantastiske hjælpere! Så tag dine seniorkammerater i hånden og giv en hånd på den kolde weekend i januar! I kan tilmelde jer på følgende link: forms.gle/epXVQMzTBGktJwPM6

View on Facebook

3 weeks ago

CCMR

Frygt ej! CCMR bliver afholdt igen, d. 23-24 januar 2021 et sted på Fyn. Det bliver lidt anderledes I år pga. Covid-19, det skal dog ikke stoppe os fra at have et fedt (og koldt!) spejderløb! Sæt kryds i kalenderen i den weekend og prik til dine spejdervenner! Tilmeldningen åbener torsdag d. 12/11/2020 kl 18:00.

View on Facebook

7 months ago

CCMR

På trods af COVID-19 har vi samlet resten af Kernen til det først Kernemøde siden det sidste løb. Det er gået super godt, vi har en bestemt dato for løbet! Så sæt allerede kryds i kalenderen den 22-24 Januar 2021. Tilmelding for deltagere åbner den 1. September kl 18:00.

Hvis du har interesse i at hjælpe til i Kernen kan du kontakte os her på facebook-siden og fortælle os hvor du er fra, hvor gammel du er, hvad du er god til, samt hvordan du kan hjælpe, til med at løfte kernen.

Venlig hilsen Kernen

View on Facebook