Løb

Point CCMR 2019

Pointskema fra CCMR part 23 (2019) 

Point for CCMR part XXI

Så er der point fra årets løb! BTDT løb med 3. pladsen Team contendunt løb med 2. pladsen og De 5 løb med 1. pladsen. Stort tillykke! Alle patruljer der var afsted på CCMR klarede det super godt, trods de mange kilometer.

CCMR Part XIX

Så blev det tid til Coco Crazy Monkey Race endnu en gang. Løbet finder sted i

Weekenden 23-25 januar 2015

Dette er en af årets koldense weekender, så pak jer godt ind, læs indbydelsen herunder og tilmeld jer fra på

Fredag d. 7/11-2014 kl 12.00!

Der er plads til 20 patruljer, så skynd dig at samle en patrulje og tilmeld jer her på siden. Hvis der ikke er fyldt op inden d. 7/12-2014 kl 23.59 lukker vi tilmeldingen

Vi ses på CCMR Part XIX! 

Kort om CCMR part 18 - 2014

CCMR Part XVIII (18) løb af stablen i weekenden d. 24-26. Januar, som altid den koldeste weekend på året. 83 spejdere havde meldt sig til start, og ventede spændt på årets løb, der startede i Årup.

Spejderne kom igennem mange vilde oplevelser, og startede bl.a. med et byløb rundt i Årup, hvor de var blevet bundet sammen. Efterfølgende gik turen over både Skovbrynet og Hylkedam, hvor spejderne skulle gennem forhindringsbaner med nisser og lave falafel i Aliscends Falafelbiks. Herefter blev de smidt i seng, relativt tidligt i CCMR forstand – men det betød bare at de blev vækket allerede kl 5 igen!

Afslutning, pointlister mm.

Tak til alle deltagerene for et godt løb! Et år der bød på mange udfordringer, bl.a. at skulle lave falafler midt om natten, at skulle lave is på en post (det kan man ikke forestille sig var så svært, vel?, forhindringbaner, og sammenarbejdsøvelse!

Hvis nogen har nogen kommentarer, ris eller ros, så tøv ikke med at skrive til kernen@ccmr.dk!

Pointlisterne fra dette års løb er nu tilgængelig her på siden.

Alle pladser er revet væk

Nu er der udsolgt. Simpelthen.

Alle de pladser der var til CCMR Part 18 er nu revet væk, og der er ikke flere pladser tilbage.

Til de heldige: god tur til januar.

Til dem der ikke var heldige: håb på en venteliste og at I alligevel bliver heldige. 

Tilmelding er åben

Så er det nu!

Tilmeldingen til CCMR part 18 er åben. Der er plads til 20 patruljer, og tilmeldingen lukker 1. december 2013 eller når der er tilmeldt 20 patruljer.

Skynd dig at meld din patrulje til en af de begrænsede pladser så du kan være med i weekenden 24. til 26. januar 2014. 

Næsten i mål!

Spejderne er næsten i mål og de har simpelthen været så seje i løbet af weekenden! Seje nok til at Fyens Stiftstidende også har rapporteret om dem: 

http://www.fyens.dk/article/2235864:Odense--En-kold-fornoejelse-for-spejdere 

Så er det i morgen!

Så er det i morgen det går løs! Vi ses kl 18.30 på Odense Banegård - ud for den kaffe-cafe, der ligger i den ene ende. Hvis I bliver forsinket eller der er noget kan I kontakte os på (slettet) eller (slettet).

Husk:
- Hver spejder skal medbringe: Sygesikringsbevis. Sovepose og liggeunderlag. Kompas. Spisegrej og fyldt drikkedunk. Refleksvest. Påklædning, der passer til vejret. Almindeligt spejdergrej (kniv, kuglepen, papir etc) samt aftensmad til fredag aften.
- Hver patrulje skal medbringe: Udstyr til at bygge en bivuak (I kan ikke regne med at der er rafter på stedet). Et sæt lygter: En rød og en hvid. Førstehjælpsgrej. En korttusch. 

Det bliver fedt! 

CCMR Part XVII

Så er det besluttet: 
CCMR part XVII bliver afholdt d. 25.-27. januar 2013!

Tilmeldingen åbner d. 1. november 

DSC_0112
2010-01-31 at 12-03-34

Log ind

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer