Part 25 – 2022

Løbet i 2022 er det 25. i CCMRs historie.
I år foregår løbet på Østfyn i og omkring Nyborg. Starten gik i Langeskov fredag d. 21. januar.

Post 1

På den første post udspillede der sig en voldsom bandekrig mellem ekstremister fra kirken for spaghettimonstret og fra toga-troen.

Post 2

John Dillermand havde brug for hjælp til fem forskellige opgaver. Spejderne skulle fremstille og pynte en dillermand, lære at have kontrol over en stor, stor dillermand. Med en stor, stor dillermand følger et stort, stort ansvar, og derfor hjalp spejderne med at rykke en vase og med at hjælpe gamle damer med over vejen. Til sidst skulle spejderne finde ud af, hvad det egentlig var, deres Dillermand lavede i løbet af natten.

Sovepost

I løbet af natten til lørdag ankom trætte spejdere til Danehofskolen, hvor soveposten lå. Spejderne blev vækket kl. 6:30 lørdag morgen og fik en stor skål havregråd for at kunne klare de ventende strabadser.

Post 3

Fra Danehofskolen gik turen til Knudshoved. I ly af fyret blev deltagerne udfordret af en række poster inspireret af historiske perioder.
Tid og rum er kollapset hen over lokationen. Dette opdager spejderne ved, at der er en masse folk fra forskellige tidsperioder ud over det hele, de prøver derfor at hjælpe nogle videnskabsmænd med at finde ud af hvad der er sket, og hvordan det bliver fikset. For at gøre det skal de hjælpe menneskene fra de forskellige tidsperioder.

Post 4

Spejderne ankom til et feldthospital, hvor flere patienter var blevet gasset med en ukendt gas. Spejder skulle hjælpe ved at lave en maske til at beskytte dem selv og lave en PH-indikator til at påvise gassen.

Post 5

Spejderne ankommer til Disneys studie, hvor Disneys produktionsansvarlige fortæller dem at de simpelthen er løbet tør for originale idéer og ikke kan komme på noget nyt og kreativt.

Derfor skal de bruge spejdernes hjælp til at nyfortolke en række Disneyklassikere, for hvorfor ikke bruge noget der allerede er godt, til at skabe noget bedre?

Derfor skal spejderne nyfortolke og opføre en teaser/scene/trailer for deres nyfortolkede klassiker.

Top tre blev:

  • Lurendrejerne
  • Speights
  • Strikkeklubben