Om CCMR – Coco Crazy Monkey Race

Kender du ikke CCMR er det helt store spørgsmål: Hvad er CCMR?

Det kan du få et indtryk af, ved at se dig omkring i denne sektion. Her kan du se hvilke poster der har været på alle tidligere løb, du kan læse om konceptet for løbet osv.

CCMR – Coco Crazy Monkey Race – arrangeres med udspring i Frie Fugle – de blå spejdere i Odense M.

Hvad er CCMR?

Hårdt. Det er 28 timers hejk på op mod 50 km. Der er en række større opgaveposter undervejs. Og så foregår det i årets koldeste weekend (en weekend i slutningen af januar / starten af februar). En udfordring der giver sved, tårer og store vabler.

Hvem kan deltage?

Løbet er for spejdere i alderen 12 til 16 år. Farven på uniformen betyder ikke så meget, så om du er grøn, blå, gul eller rød spejder er ligemeget – du er stadig velkommen til at deltage. En patrulje bør bestå af en god blanding af spejdere i hele aldersintervallet. En patrulje hvor der fx kun er 12-årige spejdere vil få en hård kamp, mens en patrulje med lutter 16-årige nok kan få større udfordringer på andre løb.

Helt konkret skal alle i patruljen være fyldt 12 år når løbet starter, og ingen må være fyldt 17 år når løbet starter.

Herudover skal patruljens gennemsnitsalder være mindst 13 år og under 16 år. Gennemsnittet bliver udregnet på fødselsdato.

Hvad er formålet?

Formålet med CCMR er at udfordre jeres spejderfærdigheder og lade jer vise hvor godt I samarbejder. I kan faktisk vinde på at være dem der samarbejderbedst!

Er der en historie?

Nej. I CCMR er det udelukkende jeres spejderfærdigheder der bliver sat på prøve. Ikke jeres fantasi.